Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Elisabeth Deben, begraven te Kessenich in januari 1795.


Zij was gehuwd met
Jacque Straetmans, landbouwer, geboren rond 1755, overleden te Kessenich op 20 juli 1800.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Elisabeth, dienstmeid en dagloonster, geboren te Kessenich, gedoopt aldaar op 25 september 1783, overleden te Molenbeersel op 12 december 1847.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 25 juli 1812 met Wilhelmus Lemmen, landbouwersknecht en akkerman, gedoopt te Neeritter op 10 juni 1789, overleden aldaar op 20 maart 1837, zoon van Michel Lemmen en Elisabeth Bongers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina