Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Boessen, landbouwster, geboren te Weert op 26 september 1787, dochter van Godefridus Boessen en Catharina Sanden.


Zij is getrouwd te Weert op 14 augustus 1822 met
Stephanus Kurvers, landbouwer, geboren te Neeritter op 8 oktober 1761, overleden aldaar op 6 december 1831, zoon van Jacobus Kurvers en Maria Lemmen.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 27 november 1781 voor de kerk met Maria Denier, akkermanse, geboren te Neeritter op 12 september 1760, gedoopt op 12 september 1760, overleden te Neeritter op 16 november 1819, dochter van Leonard Denier en Anna Truijen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina