Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catherine Elisabeth Creemers, landbouwster, geboren te Neeritter op 7 maart 1810, overleden te Molenbeersel op 28 oktober 1871, dochter van Jan Mathijs Creemers en Anna Catharina Bosmans.


Zij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1836 met
Gaspar Kunnen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 2 maart 1804, zoon van Joannes Kunnen en Gertrudis Baens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, geboren te Neeritter op 22 juli 1837, overleden aldaar op 1 oktober 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina