Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Ida Kristus, geboren te Neeritter op 1 augustus 1806, overleden te Kessenich op 19 maart 1844, dochter van Jean Mathieu Krijstus en Elizabeth Moonen.


Zij is getrouwd te Kessenich op 11 november 1840 met
Godefridus Hermans, landbouwer, geboren te Ittervoort op 14 maart 1797, overleden te Molenbeersel (B) op 4 april 1866, zoon van Antonius Hermans en Odilia Graus.
(Hij is later getrouwd te Kessenich op 18 januari 1845 met Christine van Geldorp, geboren te Nederweert op 29 december 1812, overleden te Molenbeersel (B) op 25 december 1871, dochter van Cornelis van Geldrop en Petronella van de Voort.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina