Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Konings, mijnwerker en winkelier, geboren te Neeritter op 27 juni 1909, overleden te Maaseik op 13 april 1981, begraven te Rotem, zoon van Henricus Hubertus Konings en Gertrudis Tholen.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 6 juni 1939 met
Francisca Geris, winkelierster, geboren te Molenbeersel op 22 november 1908, overleden te Genk op 12 december 1991, dochter van Lodewijk Geris en Maria Hortensia Catharina Coolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina