Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Euffinger, dienstmeid en herbergierster, geboren te den Haag rond 1780, overleden te Neeritter op 11 november 1848, dochter van Henri Euffinger en Marie Opgenhaffen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 8 mei 1810 (1) met
Godefroid Koulen, dienstknecht en dagloner, geboren te Neeritter rond 1782, overleden aldaar op 25 juni 1812, zoon van Pierre Mathieu Koulen en Gertrude Curvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Joseph, geboren te Neeritter op 31 januari 1811, overleden aldaar op 8 september 1813.

Zij is getrouwd te Neeritter op 29 april 1813 (2) met
Joannes Segers, landbouwersknecht en herbergier, geboren te Neeritter rond 1777, overleden aldaar op 3 mei 1859, zoon van Renerus Philippus Segers en Elizabeth Snijkers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina