Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Verheijden, linnennaaister, geboren te Neeritter rond 1796, overleden aldaar op 7 januari 1827, dochter van Michiel Verheijden en Catharina Teunissen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 2 juni 1826 met
Peter Reijnier Knarren, landbouwer en tuinier, geboren te Ohé en Laak op 21 januari 1797, overleden te Hunsel op 30 januari 1879, zoon van Martinus Knarren en Sophia Koenen.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 8 mei 1830 met Elisabeth Kurvers, geboren te Neeritter op 4 mei 1798, overleden aldaar op 1 juli 1838, dochter van Hendrik Kurvers en Gertrudis Koolen. Hij is later getrouwd te Neeritter op 29 augustus 1839 met Maria Elisabeth Schijven, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 26 maart 1798, overleden te Neeritter op 10 februari 1853, dochter van Peter Schijven en Margaretha Geradts.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina