Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Hubertus Keuren, geboren te Neeritter op 31 mei 1900, overleden voor 24 augustus 1926, zoon van Lambertus Keuren en Anna Catharina Verstappen.


Hij is getrouwd te Dilsen op 2 juni 1923 voor de kerk met
Joanna Maria Smits, geboren te Dilsen op 30 september 1895, overleden op 5 augustus 1984, dochter van Lambertus Smits en Clazina Mutsaars.
(Zij is later getrouwd te Moergestel op 24 augustus 1926 met Joannes Adrianus de Kock, geboren te Tilburg op 28 oktober 1890.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina