Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Tholen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 9 juli 1877, overleden te Maaseik op 8 mei 1964, dochter van Peter Willem Tholen en Maria Helena Moors.


Zij is getrouwd te Neeritter op 8 april 1904 met
Willem Hubert Stakenborg, landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 21 januari 1865, overleden te Kessenich op 22 december 1943, zoon van Joannes Jacobus Stakenborg en Hubertina Josepha Stakenborg.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Joannes Hubertus, geboren te Hunsel op 8 juli 1908, overleden te Maaseik (B) op 4 februari 1984.
    Hij was gehuwd met Maria Verstraeten.
  • 4 : Petronella Maria Hendrika, geboren te Kessenich op 12 maart 1911.
  • 5 : Theodorus Hendrikus Hubertus, geboren te Kessenich op 19 oktober 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina