Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Elisabeth Theelen, landbouwster, geboren te Gerdingen rond 1797, overleden te Neeritter op 6 april 1834, dochter van Michael Theelen en Elizabeth Neijens.


Zij was gehuwd met
Petrus Joannes Gabriels, landbouwer, geboren te Opglabbeek (B) op 5 maart 1791, overleden te Nederweert op 30 juli 1879, zoon van Petrus Gabriels en Maria Stinkens.
(Hij is later getrouwd te Ittervoort op 28 augustus 1834 met Christina Smeets, dienstmeid, geboren te Neeritter op 21 juli 1800, overleden te Nederweert op 2 juni 1877, dochter van Conrard Smeets en Anna Catharina Smeets.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, geboren te Neeritter op 30 maart 1834.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina