Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis van Thoor, geboren te Ophoven op 3 mei 1830, overleden te Ittervoort op 27 januari 1894, dochter van Wilhelmus Vanthoor en Christina Backhuijs.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 25 maart 1869 met
Hendrikus Lambertus Collardin, arbeider en steenbakker, geboren te Kessenich op 27 september 1827, zoon van Herman Collardin en Joanna Meeuwissen.
(Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 22 november 1850 met Maria Anna Catharina Grispen, arbeidster, geboren te Ittervoort op 2 mei 1825, overleden aldaar op 16 november 1868, dochter van Godefriedus Grispen en Maria Catharina Peters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina