Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Brouns, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1755, overleden te Neeritter-Beersel op 10 januari 1839.


Zij was gehuwd met
Joannes Jennissen, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1748, overleden te Neeritter-Beersel op 12 januari 1825, zoon van Herman Jennissen en Chatrine Hupsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathias, akkerman, geboren te Neeritter rond 1792, overleden te Neeritter-Beersel op 24 maart 1821.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 30 oktober 1815 met Anna Catharina Moonen, akkervrouw en landbouwster, geboren te Hunsel, gedoopt op 18 maart 1792, overleden te Molenbeersel op 20 april 1860, dochter van Simon Moonen en Anna Snijkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina