Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Erlings, geboren te Molenbeersel (B) op 14 augustus 1845, overleden te Neeritter op 11 september 1880, dochter van Joannes Erlings en Anna Catharina Jennissen.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 18 april 1868 met
Hendrik Lambertus Ressen, landbouwer, geboren te Neeritter op 15 januari 1843, overleden aldaar op 6 mei 1914, zoon van Hermanus Ressen en Joanna Cornielia Eijkheuvels.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Peter Hubertus, geboren te Neeritter op 26 januari 1877, overleden te Hunsel op 5 november 1959.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina