Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catarina Elisabeth Aandekerk, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neeritter op 25 augustus 1821, overleden te Ophoven (B) op 28 oktober 1875, dochter van Willem aan de Kerk en Petronella Staeckenborg.


Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 20 april 1860 met
Leonardus Wiërs, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 22 augustus 1814, overleden aldaar op 17 mei 1883, zoon van Arnoldus Wiërs en Joanna Janssens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina