Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Cornelie Cremers, begraven te Thorn op 2 september 1792.


Zij was gehuwd met
Michiel Tulkens, landbouwer, geboren te Ittervoort op 20 augustus 1763, overleden te Neeritter op 10 september 1827, zoon van Jan Mathijs Tulkens en Maria Elisabeth Bouwens.
(Hij is later getrouwd te Ittervoort op 3 juli 1817 met Maria Helena van Ummissen, geboren te Neeritter op 3 april 1780, overleden te Ittervoort-Beersel op 9 mei 1823, dochter van Theodore van Ummissen en Jeanne Lemmen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathias, sergeant bij de 3de Compagnie 1ste Bataljon, geboren te Ittervoort op 28 april 1792, overleden te Maastricht op 30 maart 1831.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina