Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Janssen, landbouwster, geboren te Neeritter op 7 juni 1826, dochter van Leonard Janssen en Johanna Schaffels.


Zij is getrouwd te Weert op 12 april 1855 met
Pierre Mathias van Ratingen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 20 december 1818, overleden te Weert op 18 mei 1889, zoon van Lambertus van Raetingen en Maria Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Weert op 2 april 1856, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Weert op 20 november 1885 met Theodorus Joannes Janssen, kleermaker, geboren te Weert op 16 mei 1861, wonende aldaar, zoon van Christiaan Janssen en Maria Elisabeth Simons.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina