Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Mathieu van Deur, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 november 1807, overleden te Stramproy op 10 augustus 1884, zoon van Pierre van Deur en Aldegonde Moonen.


Hij is getrouwd te Stramproy op 19 augustus 1831 met
Elisabeth Gijsen, landbouwster, geboren te Stramproy op 17 oktober 1804, overleden aldaar op 29 juni 1881, dochter van Pieter Gijsen en Joanna Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Catharina, geboren te Stramproy op 18 mei 1844, overleden aldaar op 30 augustus 1911.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 12 oktober 1876 met Godefridus Peters, dienstknecht, geboren te Hunsel-Haler op 23 oktober 1840, overleden te Stramproy op 18 februari 1907, zoon van Reijnier Peters en Marie Elisabeth Koolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina