Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Petrus Hubertus Timmermans, wegwerker en tramarbeider, geboren te Neeritter op 22 juli 1886, zoon van Joannes Hubertus Timmermans en Helena Gertrudis van Bilzen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 17 november 1919 met
Maria Gertruda Hubertina van Ratingen, geboren te Neeritter op 3 augustus 1887, overleden te Hunsel op 22 maart 1952, dochter van Peter Hubertus van Ratingen en Maria Sibilla Hubertina Beckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sibilla Maria Josephina, geboren te Neeritter op 28 maart 1921, overleden te Landgraaf op 19 juli 2003.
  • 2 : Catharina Maria Elisa Antonia, geboren te Ittervoort op 7 februari 1927, overleden aldaar op 13 november 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina