Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lambertus Flipkens.


Hij was gehuwd met
Aldegond Goijens, overleden te Gruitrode (B) op 20 april 1822.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Margaretha, landbouwster, geboren te Neeroeteren (B) op 20 december 1802, overleden te Molenbeersel op 2 juni 1866.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 8 november 1830 met Jan Janssen, landbouwer, geboren te Thorn op 4 december 1803, overleden te Molenbeersel op 19 december 1874, zoon van Gertrudis Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina