Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Janssen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 3 maart 1833, overleden te Neeroeteren op 13 februari 1898, dochter van Jan Janssen en Maria Margaretha Flipkens.


Zij is getrouwd te Maaseik op 24 november 1859 (1) met
Jacobus Hubertus Houben, landbouwer, geboren te Rothem op 8 september 1833, overleden te Maaseik op 16 september 1886, zoon van Leonardus Houben en Catharina Elisabeth Klingeleers.

Zij is getrouwd te Neeroeteren op 19 juni 1896 (2) met
Joannes Coonrardus Knoren, colporteur, geboren te Meeswijck (B) op 20 maart 1823, zoon van Jacobus Knoren en Anna Mechtildis Pannemans.
(Hij was weduwnaar van Anna Marteng. Hij was weduwnaar van Anna Cardeijnaals. Hij was weduwnaar van Maria Hoeven.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina