Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Petronella Hubertina van Hoef, geboren te Neeritter op 24 april 1884, overleden te Molenbeersel op 3 december 1963, dochter van Joannes Hubertus van Hoef en Anna Hubertina Gielen.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 8 juli 1909 (1) met
Joannes Snijkers, landbouwer, geboren te Kinrooi op 14 maart 1879, overleden aldaar op 8 april 1913, zoon van Hendrik Hubertus Snijkers en Maria Gertrudis Akkermans.

Zij is getrouwd te Kinrooi op 7 mei 1921 voor de kerk (2) met
Petrus Johannes Hubertus Bruijnen, geboren te Molenbeersel op 14 november 1888, overleden te Maaseik op 16 augustus 1969, zoon van Joannes Thomas Hubertus Bruijnen en Maria Elisabeth Eggelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina