Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertina Maria Clara van den Heuvel, geboren te Neeritter op 25 juni 1908, overleden op 10 maart 1994, begraven te Neeritter, dochter van Joannes Jasper Hubertus van den Heuvel en Maria Catharina Odilia de Hingh.


Zij was gehuwd (1) met
N.N..

Zij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1938 (2) met
Jacob Munnecom, fabrieksarbeider, geboren te Ratingen (D) op 21 augustus 1908, overleden op 16 oktober 1964, begraven te Neeritter, zoon van Reinier Hubertus Munnecom en Maria Magdalena Stijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hermanus Jacobus Hubertus, geboren te Neeritter op 28 september 1939, overleden te Weert (Z) op 12 januari 1983, begraven te Stramproy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina