Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus van de Winkel, akkerman, koopman en herbergier, geboren te Neeritter rond 1795, overleden aldaar op 24 augustus 1828, zoon van Lambert van de Winckel en Maria Elisabeth Linssen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 28 mei 1824 met
Sophia Gielen, winkelierster, geboren te Ohé en Laak rond 1800, overleden te Neeritter op 10 april 1829, dochter van Ruth Gielen en Anna Catharina Albers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Elisabeth Houbertina, geboren te Neeritter op 29 maart 1826, overleden te Molenbeersel op 21 mei 1873.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 10 mei 1848 met Joannes Henricus Raemakers, schoolonderwijzer, geboren te Gerdingen (B) op 19 juni 1817, zoon van Servaes Raemakers en Catharina Elisabeth Breemer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina