Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Tholen, geboren te Neeritter op 26 juli 1896, overleden te Weert (Z) op 24 oktober 1981, begraven te Wessem, dochter van Joannes Hubertus Tholen en Hendrina Hubertina de Hingh.


Zij is getrouwd te Neeritter op 8 mei 1922 met
Theodorus Hubertus Hilkens, visser, geboren te Wessem op 8 december 1895, overleden aldaar op 28 september 1987, zoon van Peter Hubertus Hilkens en Maria Helena Hilkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina