Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Josephus Hubertus van den Heuvel, timmerman, geboren te Neeritter op 6 mei 1905, overleden op 9 oktober 1988, begraven te Neeritter, zoon van Joannes Jasper Hubertus van den Heuvel en Maria Catharina Odilia de Hingh.


Hij is getrouwd te Weert op 25 april 1941 met
Petronella Maria Lenaers, geboren te Tungelroy op 16 februari 1910, overleden te Stramproy op 20 oktober 1995, begraven te Neeritter.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina