Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antoinetta Oostendorp.


Zij was gehuwd met
Bernardus Schenk.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerrit Willem, rijksambtenaar en hoofdcommies, geboren te Dinxperlo op 17 april 1857, overleden te Neeritter op 7 september 1916.
    Hij is getrouwd op 27 augustus 1888 met Anna Gertrudis Lankes, geboren te Belfeld op 11 december 1865, overleden te Neeritter op 17 maart 1951, dochter van Peter Lankes en Anna Leijsten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina