Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Gertrude Janssen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 8 december 1812, dochter van Jacob Janssen en Catharina Theunen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 22 april 1841 met
Pierre Mathieu Heser, dienstknecht, geboren te Hunsel op 22 april 1815, zoon van Reinier Heser en Maria Elisabeth Kusters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Weert op 21 december 1847, overleden te Neeritter op 1 september 1929.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 31 januari 1878 met Franciscus Coelen, kuiper en landbouwer, geboren te Neeritter op 6 april 1837, overleden aldaar op 28 mei 1929, zoon van Jean Koelen en Maria Magdalena Brouwers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina