Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Deben, overleden te Kessenich op 18 april 1805.


Zij was gehuwd met
Theodorus Hermans, overleden te Kessenich op 22 maart 1788.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, dagloner, geboren te Kessenich rond 1779.
    Hij was gehuwd (1) met Catharina van de Winkel, overleden te Kessenich op 2 maart 1809.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 17 november 1821 (2) met Joanna Colen, akkervrouw, geboren te Neeritter op 29 september 1785, dochter van Lambertus Colen en Ida Pellemans.
    (Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 6 februari 1816 met Mathias Geuzen, dienstknecht en daghuurder, geboren te Thorn op 19 september 1781, overleden te Neeritter op 15 januari 1821, zoon van Severinus Geuzen en Catharina Elisabeth Verstappen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina