Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Heinkens, soldaat infanterie, geboren te Neeritter rond 1803, zoon van Leonard Henkens en Maria Cornelia Creemers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 21 november 1826 met
Gertrude Verwijlen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 14 februari 1800, dochter van Peter Verwijlen en Aldegonda Denier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 26 januari 1827.
  • 3 : Maria Cornelia, geboren te Neeritter op 7 december 1842, overleden te Kinrooi op 4 maart 1928.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 23 september 1871 met Lambertus Drijkoningen, landbouwer, geboren te Tongerlo op 26 augustus 1836, overleden te Kinrooi op 2 april 1906, zoon van Jacobus Drijkoningen en Anna Maria Braeken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina