Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Tinnemans, dienstknecht, geboren te Neeritter op 20 maart 1844, overleden te Wessem op 24 april 1906, zoon van Servatius Tindemans en Aldegonda Coolen.


Hij is getrouwd te Wessem op 31 augustus 1876 met
Helena Hubertina Verstraeten, dienstmeid, geboren te Wessem op 7 juli 1831, overleden aldaar op 19 april 1906, dochter van Reinier Verstraeten en Anna Maria Smeets.
(Zij is eerder getrouwd te Wessem op 28 april 1862 met Andreas Josephus Koninckx, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 10 februari 1822, overleden te Wessem op 19 oktober 1875, zoon van Gerardus Konings en Petronilla Koonincks.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina