Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Hermans, dienstmeid en landbouwster, geboren te Kessenich op 29 februari 1820, overleden te Neeritter-Beersel op 10 oktober 1839, dochter van Peeter Mathias Hermans en Petronella Creemers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 19 juli 1838 met
Jan Mathijs Stals, dienstknecht en landbouwer, geboren te Maaseik (B) op 11 april 1811, overleden te Molenbeersel op 13 april 1896, zoon van Hendrik Stals en Joanna Creemers.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 3 maart 1841 met Christine Akkermans, landbouwster, geboren te Neeritter op 28 december 1813, overleden te Molenbeersel op 26 maart 1884, dochter van Jacobus Ackermans en Cornelia Cristus.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Neeritter op 29 september 1839, overleden te Molenbeersel op 5 mei 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina