Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Christina de Hal, kinderjuffrouw en dienstbode, geboren te Neeritter op 30 september 1839, overleden te Luik op 1 augustus 1898, dochter van Gerard de Hal en Petronella Raemaekers.


Zij is getrouwd te Luik op 15 juli 1863 (1) met
Leopold Achten, kellner, geboren te Hasselt (B) op 12 april 1835, overleden te Luik op 22 oktober 1879, zoon van Pieter Jan Achten en Maria Cecilia Holtappels.

Zij is getrouwd te Luik op 11 maart 1882 (2) met
Joannes Jusephus Hubertus Haenen, kachelsmid, geboren te Maastricht op 11 juni 1845, zoon van Pieter Lambert Haenen en Anna Maria Catharina Lambriex.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina