Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Hendricus van de Port, landbouwer, geboren te Neeritter op 11 december 1838, overleden aldaar op 9 januari 1894, zoon van Pierre van Deport en Anne Marie Coelen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 29 november 1882 met
Gertrudis Tindemans, landbouwster, geboren te Neeritter op 24 december 1836, overleden aldaar op 23 januari 1912, dochter van Servatius Tindemans en Aldegonda Coolen.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 16 oktober 1856 met Theodorus Konings, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 12 mei 1820, overleden te Neeritter op 9 december 1879, zoon van Gerardus Konings en Petronilla Koonincks.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina