Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Haus, dienstmeid, geboren te Neeritter op 1 december 1900, overleden aldaar op 15 november 1924, dochter van Antoon Haus en Elisabeth Hubertina Hurckens.


Zij is getrouwd te Thorn op 14 oktober 1919 met
Gerardus Hubertus Peters, arbeider, geboren te Thorn rond 1897, zoon van Willem Peters en Catharina Hubertina Kurvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisa, geboren te Thorn op 24 februari 1921, overleden op 26 augustus 1983, begraven te Neeritter.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 29 januari 1941 met Adrianus Caris, grondwerker en mijnwerker, geboren te Nederweert op 6 juni 1918, overleden op 10 juli 1992, begraven te Neeritter, zoon van Anna Maria Caris.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina