Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Haus, geboren te Neeritter op 25 juli 1895, overleden te Thorn op 24 oktober 1935, dochter van Antoon Haus en Elisabeth Hubertina Hurckens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 26 oktober 1920 met
Jozef Mathias Hubert Rutten, landbouwer, geboren te Herne (D) op 14 juni 1893, zoon van Christian Renier Rutten en Barbara Havens.
(Hij is later getrouwd te Ittervoort op 16 oktober 1936 met Maria Anna Catharina Michiels, geboren te Neeritter op 2 januari 1902, dochter van Willem Hubert Michiels en Maria Cornelia Hubertina Snijkers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina