Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Gielen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 1 april 1823, overleden aldaar op 8 mei 1902, dochter van Jean Mathieu Gielen en Jacomine Verkissen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 2 april 1869 met
Philippus Jacobus Veugen, houtdraaier en timmerman, geboren te Neeritter op 15 november 1824, overleden aldaar op 23 december 1915, zoon van Joannes Veugen en Anna Maria Dirckx.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 24 mei 1846 met Anna Gertrudis Leeters, linnennaaister, geboren te Neeritter op 21 februari 1823, overleden aldaar op 14 mei 1865, dochter van Joannes Leeters en Christina Verbruggen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina