Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Beatrix in den Kleef, geboren te Thorn op 30 maart 1811, overleden te Neeritter op 7 mei 1880, dochter van Aegidius in de Kleef en Anna Snickers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 25 oktober 1845 met
Goedefridus Gielen, houtdraaier, geboren te Neeritter op 9 juni 1816, overleden te Kinrooi op 14 maart 1897, zoon van Jacobus Gielen en Jeanne Tewen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 6 augustus 1849.
  • 4 : Christina Hubertina, geboren te Neeritter op 21 oktober 1857, overleden aldaar op 17 december 1857.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina