Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Lambertus Geusen, opperman, geboren te Neeritter op 23 februari 1911, overleden op 18 december 1999, begraven te Neeritter, zoon van Johannes Renier Hubert Geusen en Maria Petronella Hubertina Ramakers.


Hij is getrouwd te Grathem op 2 augustus 1940 met
Maria Petronella Hubertina Verstappen, geboren te Grathem op 23 augustus 1908, overleden op 18 maart 1981, begraven te Neeritter, dochter van Gerardus Hubertus Verstappen en Anna Catharina van Dilsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Petronella, geboren te Neeritter op 18 maart 1942, overleden op 17 augustus 2007, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina