Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Hubertus Geusen, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 april 1877, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 9 oktober 1955, zoon van Pieter Hubertus Geusen en Maria Catharina Monsueurs.


Hij was gehuwd (1) met
Anna Maria Magdalena Hermkens, geboren te Vorst (D) rond 1876, overleden te Neeritter op 31 maart 1926, dochter van Johannes Gerard Hermkens en Henriette Meijer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Maria Henriette Petronella, geboren te Neeritter op 4 augustus 1911, overleden te Maaseik op 20 december 1974.
    Zij was gehuwd met Johannes Hubertus Hendrix, geboren te Maaseik op 11 april 1907, overleden aldaar op 27 mei 1993, zoon van Theodorus Hendrix en Maria Raimont.

Hij was gehuwd (2) met
Elisabeth Vossen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina