Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Rutten, geboren te Kessenich op 18 juli 1755, overleden te Neeritter op 21 april 1800.


Zij is getrouwd te Neeritter op 23 februari 1783 voor de kerk met
Jean Eijkheuvels, landbouwer, geboren te Neeritter op 26 oktober 1756, overleden aldaar op 16 december 1802, zoon van Laurent Eijkheuvels en Cornelia Vandeweert.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Reijnier, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1786, overleden aldaar op 1 november 1857.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 5 juni 1826 met Gertrude Gielen, landbouwster, geboren te Neeritter op 16 januari 1801, overleden aldaar op 16 januari 1861, dochter van Jacobus Gielen en Jeanne Tewen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina