Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Peeters, landbouwer en schepen der gemeente, geboren te Neeritter op 23 november 1825, overleden te Kinrooi op 13 maart 1892, zoon van Gerard Peeters en Margaritha Bruinen.


Hij is getrouwd te Kinrooi op 6 oktober 1859 met
Maria Aldegonda Renette, landbouwerse, geboren te Kessenich op 2 juli 1825, overleden te Kinrooi op 10 november 1873, dochter van Gerard Renette en Catharina Elisabeth Geelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina