Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Catarina Peeters, geboren te Neeritter op 1 april 1821, overleden te Kinrooi op 29 maart 1898, dochter van Gerard Peeters en Margaritha Bruinen.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 16 februari 1846 (1) met
Joannes Jacobus Craeghs, landbouwer, geboren te Gerdingen op 21 december 1816, overleden te Gruitrode (B) op 11 maart 1869, zoon van Cornelis Craeghs en Anna Gertrudis Boonen.

Zij is getrouwd te Neeroeteren op 18 mei 1870 (2) met
Johannes Mathias Konings, landbouwer, geboren te Maaseik op 8 maart 1821, overleden te Kinrooi op 15 januari 1892, zoon van Georgius Konings en Christina Geerden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina