Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Christina Peeters, landbouwster, geboren te Neeritter op 13 mei 1819, overleden te Ophoven (B) op 13 november 1904, dochter van Gerard Peeters en Margaritha Bruinen.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 29 juli 1846 (1) met
Hendrikus van Geneijgen, geboren te Ophoven (B) op 15 december 1815, overleden aldaar op 24 april 1855, zoon van Jan Mathijs van Geneijgen en Maria Craewinkels.

Zij was gehuwd (2) met
Lambert Poukens, landbouwer, geboren te Maaseik op 17 september 1799, overleden te Ophoven (B) op 17 juli 1866, zoon van Renier Francis Poukens en Maria Margaretha van Wessem.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina