Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Antonius Geraedts, geboren te Neeritter op 12 juli 1897, overleden te Maaseik op 12 oktober 1960, zoon van Gerardus Hubertus Geraeds en Anna Maria Meijers.


Hij is getrouwd te Maaseik op 22 juni 1929 voor de kerk met
Helena Maria Elisabeth Goijens, geboren te Maaseik op 24 december 1901, overleden aldaar op 26 oktober 1973, dochter van Leonardus Hubertus Goijens en Maria Lucia Coolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina