Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Helena van Eijgen, geboren te Neeritter op 11 juli 1874, overleden aldaar op 22 juli 1963, dochter van Joannes Hubertus van Eijgen en Maria Elisabeth Eijkheuvels.


Zij is getrouwd te Neeritter op 12 juni 1919 met
Henricus Hubertus Steijvers, landbouwer, geboren te Hunsel op 8 maart 1886, overleden te Neeritter op 22 november 1965, zoon van Jakob Steijvers en Joanna Maria Verwielen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina