Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Linssen, geboren te Neeritter op 19 juni 1831, overleden aldaar op 22 juni 1883, dochter van Peter Linssen en Peternella Verwijlen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 7 mei 1857 met
Hubertus van Rooij, schoolonderwijzer, geboren te Schimmert op 15 augustus 1828, overleden te Weert op 8 april 1897, zoon van Martinus van Rooij en Maria Catharina Caldenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina