Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Dreissen, sergeant, geboren te Neeritter op 14 augustus 1868, overleden te Heumen op 30 mei 1921, zoon van Severien Willem Driessen en Catharina Linssen.


Hij is getrouwd te Nijmegen op 8 mei 1906 met
Elisabeth van Loef, dienstmeid, geboren te Nijmegen op 7 januari 1878, overleden te Eindhoven op 19 augustus 1965, dochter van Johannes van Loef en Anna Straatman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina