Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Dirkx, timmerman, geboren te Neeritter op 4 september 1839, overleden te Molenbeersel op 16 november 1904, zoon van Jean Mathieu Dirckx en Marie Baents.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 25 april 1872 met
Anna Catharina Maes, dienstmeid, geboren te Weert op 20 november 1846, overleden te Molenbeersel op 18 december 1918, dochter van Jan Mathijs Maes en Joanna Maria Steevens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina