Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Catharina Dirckx, geboren te Neeritter op 1 november 1834, overleden te Kinrooi (B) op 19 november 1909, dochter van Jean Mathieu Dirckx en Marie Baents.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 16 september 1865 met
Peter van de Bosch, daghuurder, geboren te Ophoven (B) op 22 augustus 1831, overleden te Kinrooi (B) op 9 maart 1901, zoon van Leonard van de Bosch en Catharina Verheiden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina