Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Dirckx, dagloonster, geboren te Neeritter op 15 maart 1830, overleden te Weert op 26 maart 1912, dochter van Jean Mathieu Dirckx en Marie Baents.


Zij is getrouwd te Weert op 8 mei 1869 met
Joannes Mathijs van den Berg, werkman, geboren te Leende op 2 maart 1823, zoon van Martinus van den Berg en Cecilia Thijs.
(Hij was weduwnaar van Wilhelmina Thijssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina